ARCHÍV HÍREK 2014/2015

 
 
 

Eredményes évet zártunk

Június 11-én délután megtelt a Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnok, ahol akadémiánk évzáró ünnepsége kezdődött. A tavaly nyáron átadott Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnokban többszáz gyermek és fiatal sportoló várta izgatottan az díjak, oklevelek átadását. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Ildikó asszony, Zsíros Tibor özvegye, dr. György István Budapest Főváros kormánymegbízottja, Kovács Róbert polgármester, Radványi Gábor és dr. Pap Sándor alpolgármesterek és Edényi László elnökségi tag.

Köszöntő beszédében Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere úgy fogalmazott, hogy a sok gyereket és fiatalt látva kijelenthető, érdemes volt megépíteni a csarnokot, elindítani az akadémiát. A nyárra feltöltődést kívánt a sportolóknak, hogy szeptembertől új lendülettel folytassák a munkát a további sikerekért.

Dr. György István Budapest kormánymegbízottja Zsíros Tibor születésének 85. évfordulójáról emlékezett, aki sajnos már nem érhette meg a róla elnevezett csarnok megnyitását. A kormánymegbízott felidézte, hogy az Európa-bajnok sportoló Kőbányán, a Szt. László Gimnáziumban kezdte pályafutását.

"Zsizsi bácsi születésének 85. évfordulójára emlékezünk, aki egy nagy sportoló, egy nagy pedagógus és egy olyan nyíltszívű ember volt, aki mindenkinek segítő kezet nyújtott, akinek szüksége volt rá. Emlékét, személyiségét, példamutató emberségét és sportolói nagyságát megőrizzük az utókor, főleg a fiatal nemzedék számára. "

Ezután következett a gyerekek által várva várt eredményhirdetés, mely a 2014/15 évi Kőbányai Kenguru Kupa végeredményének ismertetésével kezdődött, melynek részvevő csapatai a Bakáts Bocsok, Bakáts Farkasok, Csipet Csapat, Kada DSE, Keresztúri Szellemek, Kőbányai Darazsak Sárgák, Kőbányai KisDarazsak, Mádi Mókusok, Pannónia II., Pestlőrinc, Sasok'2005, Szt. László DSE, Telepes Tigrisek és a Zuglói Sasok voltak.

A végső győzelmet a Kőbányai Darazsak Feketék csapata szerezte meg, második lett a Hermann Sasok, míg a harmadik helyen a Pannónia I. csapata végzett. Hagyományosan díjat kaptak a korosztályok legjobbjai is: Vereb Daniella (U19), Szőke Olivér (U18), Tatár Lotti (U17), Úr Mátyás (U16), Püspöki Lotti (U15), Faragó Zsombor (U14), Püspöki Vanda (U13), Csató Ildikó és Pafféri Péter (U12), valamint Kutrik Dóra és legifjabb Hajdu Péter (U11). A bajnoki év legjobb edzője Sámuel Gergő, az országos döntőbe jutott U12 csapatunk edzője lett.

Idén először osztottuk ki a Zsíros Tibor ösztöndíjat, melyet Ildikó asszony alapított és melynek kamataiból 25-25 ezer Ft-os támogatást kapott Farkas Eszter és Varga Balázs. A díjakat vendégeink adták át a sportolóknak.

Az esemény Radványi Gábor alpolgármester zárszavával éret véget, aki a Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémiát Budapest kosárlabda-fellegvárának nevezte, és azt kívánta, hogy a sportolók a megkezdett utat folytassák a sikerekért, eredményekért.

További képek Facebook-oldalunkon. >>

U11 csapatunk is letette névjegyét az országos hadszintéren

Kenguru csapatunk az országos dzsemborin szerepelt június első hétvégéjén és fantasztikus négy mérkőzést játszott. 2 győzelem és 2 vereség után a nem hivatalos 5. helyen végeztek. A székesfehérváriak rendkívül színvonalas tornát rendeztek és csapatunk igyekezett meghálálni a bizalmat izgalmas, közönségszórakoztató játékkal. Igazi élmény volt részt venni a "döntőn" és játszani egy ilyen nagy csarnokban és ilyen hihetetlen buzdítás mellett. Szokásos beszámolók a mérkőzésekről itt. >> Alternatív beszámoló a hornetskocs.tumblr.com weboldalon.

 

Szezonzáró Szuperkupa ezüst a junioroktól

U18 csapatunk az országos B döntőben elért 4. (összesítésben 12.) helyezés és a felnőtt regionális Budapest-bajnokság megnyerése után most a budapesti felnőtt Szuperkupában ért el második helyezést. GRATULÁLUNK!

 

U12 csapatunk a legjobb 4 között végzett

U12 csapatunk fantasztikusan játszott az országos dzsemborin, ahol hivatalosan nincsenek helyezések, így csak azt állíthatjuk, hogy 2 győzelemmel és 2 vereséggel végeztek, amely nem hivatalosan a 4. helyet jelentette. A veretlen Hódmezővásárhely ellen sokak szerint a torna legjobb mérkőzését játszották fiaink. Le a kalappal a csapat előtt, köszönjük nekik ezt a régen várt szép sikert! A csapat legjobbjának Keszthelyi Boldizsárt választották.

 

Ismét STREETBALL Kőbányán

A műsorfüzet megtekinthető itt. >>

 

Junior B döntő a Zsíros Csarnokban

A Debrecen-Kecskemét mérkőzéssel kezdődik április 17-én 13.00 órakor és a vasárnap 14.30-kor sorra kerülő döntő mérkőzéssel végződik a kosárlabda férfi Nemzeti Junior Bajnokság „B” döntője a Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnokban. Kőbánya a debreceni és kecskeméti kosarasokon kívül Kaposvár, Békés, Szeged, Zalaegerszeg és Szolnok kosarasait látja vendégül. Pályára lép a Zsíros Akadémia Kőbánya csapata is, akik először pénteken 19.00 órakor a Szolnok csapata ellen játszanak. A rangos eseményen vizsgázik először igazán a csarnok, hiszen majd 100 játékos és a hozzá tartozó kísérők, valamint a szurkolók elhelyezéséről kell gondoskodniuk a szervezőknek. Várjuk szeretettel az érdeklődőket. Hajrá Zsíros Akadémia Kőbánya!

A részletes műsor itt. >>

 

Húsvéti torna Ostravában

Közép-Európa legnagyobb nemzetközi tornáján vitézkedtek csapataink Ostravában, ahol egy arany-, három ezüst-, egy bronzérmet és egy ötödik helyezést szereztek. Ezen kívül több játékosunk is az All Star csapataiba került: az U19-es fiúknál Makay Dániel és Szőke Olivér, az U19-es lányoknál Vereb Daniella és Fodor Judit, az U17-es lányoknál Hegedűs Gabriella, az U14-es lányoknál Szabó Boglárka, az U14-es fiúknál Pápai Benedek és az U11-es fiúknál Hajdu Péter.

Részletek a csapatok eredményeinél és Facebook-oldalunkon.

 

8. hely a junior női döntőben!

Már az is csodálatos eredmény volt, hogy a legjobbak közé jutottunk, de ott tisztességesen helyt is álltunk. A végén megcsíphettük volna a 7. helyet, de az utolsó negyedre elfogytunk és végül a 8. helyen végzett a Tatár-csapat. Szép volt lányok, büszkék vagyunk rátok!

 

 

U11 és U12 lányaink Zalakaroson "húsvétoltak"

"Kislányaink" Zalakaroson vettek részt egy kétnapos tornán. "Szuper két napot töltöttünk Zalakaroson. Nagyon hasznos mérkőzéseket játszottunk, amikből igen sokat tanultunk. Mindenkinek volt sikerélménye, de láttuk azt is,hogy még mennyit kell fejlődnünk. 20 "kis ember" szállt fel a buszra és 1 csapat szállt le. Remek torna volt."

Részletek a csapatok eredményeinél és Facebook-oldalunkon.

 

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Szülők, Sportolóink! Az elmúlt esztendőben a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete költségvetésében 13.000.000 Ft működési támogatást biztosított sportegyesületünk részére. Ezt az összeget az egyesület működésével, a versenyeztetéssel és a létesítmények fenntartásával összefüggő bérköltségekre, megbízási díjakra, bérleti díjakra, játékvezetői díjakra, utazási-, szállás- és étkezési költségekre, nemzetközi tornákon való részvételre, fenntartási és karbantartási költségekre költöttük sportoló gyermekeink minél színvonalasabb sportolási lehetőségeinek biztosítása érdekében. A támogatás arra is lehetőséget adott, hogy ne terheljük a szülők pénztárcáját magas összegű tagdíj fizetésével. A 2014-es évben 343 aktív igazolt sportolót regisztrált egyesületünk, valamint 18 csapattal a legifjabbak részére Kenguru Kupát szerveztünk, mely további gyermekek bevonását eredményezte. Az önkormányzati támogatás az igazolt gyermekek tekintetében éves szinten 37900 Ft-ot (havi 3200 Ft-ot) tett ki, így a tagdíjfizetés összege ennyivel csökkent gyermekenként.

Az erről szóló levél megtekinthető itt. >>

 

Kedves Szülők, Szurkolók, Támogatók!

A tavalyi esztendőben nehézséget okozott a TAO támogatások összegyűjtése, ezért is fordultunk Önökhöz weblapunkon keresztül. Most is ezt tesszük. Az idei évtől változik a látvány-csapatsport támogatás rendszere. A támogatók kockázatának csökkentése mellett ezentúl a támogatásban részesülők nem a támogatótól kapják meg közvetlenül a támogatást, hanem az adóhivataltól. A társasági adótörvény új alcímmel egészül ki: rendelkezés az adóról.

Hogyan működik ez a jövőben?

Az adózó az adóelőleg fizetést megelőző hónap utolsó napjáig, egy külön erre a célra rendszeresített nyomtatványon, elektronikus úton nyilatkozik a kedvezményezett szervezet nevéről és adószámáról. Ilyen módon az adóelőlegének maximum 50%-ról nyilatkozhat. A tárgyévben fizetett adóelőlegének maximum 80%-ról tehet nyilatkozatot az adózó úgy, hogy az adóelőleg kiegészítés (népszerű nevén feltöltés) során a bevallással egyidejűleg nyilatkozhat a még fel nem használt keretéről. Ha esetleg még itt sem nyilatkozott, akkor sem veszíti el ezt a lehetőséget, mert egészen a társasági adóbevallás leadásának az utolsó napjáig megteheti.

Fontos tehát, hogy a havonta vagy negyedévente adóelőleget fizetők folyamatosan rendelkezhetnek az 50%-ról.

A felajánlások kedvezményezettjei ezentúl az adóhatóságtól kapják meg a támogatásokat, méghozzá a támogató adófizetési kötelezettségét követő 15 napon belül. A kedvezményezett jogosultságát az adóhatóság fogja ellenőrizni.

A Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémia különösen büszke azokra a szülőkre, akik az előző évben is megtisztelték egyesületünket és segítik gyermekeinket adójuk felhasználásával a támogatási lehetőség felajánlásával. Kérem, tegyék ezt az idei esztendőben is, jelentkezzenek edzőinknél a felajánlásokkal.

Tisztelettel:

Hajdu Péter elnök

 

ISMÉT VAN ORSZÁGOS DÖNTŐS JUNIOR CSAPATUNK!

Óriási sikert ért el leány junior csapatunk. Több élvonalbeli klub utánpótlását maga mögött hagyva az ország legjobb nyolc csapata közé verekedték magukat lányaink. Az utolsó párosításban végül Szekszárdon dőlt el, ki lesz a döntő résztvevője:

Atomerőmű Szekszárd - Zsíros Akadémia Kőbánya 55-70 (8-20; 17-14; 16-21; 14-15.

Gebri Orsolya 7; Tatár Lotti 16; Vereb Daniella 12; Szécsi Dalma 3; Czakó Renáta 8; Farkas Eszter 20; Naszvetter Nóra 4.

A március 5-8 között a Pasaréti úti Vasas csarnokban megrendezendő döntőben nem akármilyen ellenfelekkel kell megküzdeni: a Vasas, a Csata, a Győr, a Pécs, a Sopron, az MTK és a Kecskemét tagja még a legjobb nyolcnak. A sorsolás is megtörtént: lányaink a „B” csoportba kerültek, ahol ellenfeleik a Széchenyi KA Győr, a Soproni Darazsak Akadémia, és a PEAC – Kosárlabda Akadémia Pécs.

 

Hátsó sor balról: Gebri Orsolya, Czövek Beáta, Mógor Edina, Vereb Daniella, Naszvetter Nóra, Farkas Eszter, Csejtei Anna Első sor (balról): Tatár István (edző), Hegedűs Gabriella, Czakó Renáta, Kovács Daniella, Szécsi Dalma, Tatár Lotti, Fodor Judit (Fotó: Szilágyi Gábor)

KOSARAS OSZTÁLY INDUL A KONDOR SULIBAN

Szeptember 1-jétől a Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémia és a Kondor Béla Általános Iskola kosárlabda sportági osztályt indít lányok és fiúk részére. A jelentkezőket egész Budapestről sőt az egész ország területéről várják az általános iskola 1. osztályától kezdve. Azon gyerekek szüleinek, akik a kosaras osztályba szeretnének járni, február 18-án 17 órától tartanak tájékoztató jellegű szülőit az iskolában. A képzés biztosítja a gyerekek biztos továbbtanulását és egyesületben történő sportolását.

Az alkalmassági vizsga időpontja: 2015. március 4. 16.30 helye: Kondor Béla Általános Iskola (XVIII., Kondor Béla sétány 7.) Pót alkalmassági vizsga ideje: 2015. március 18. 16.30 helye: Kondor Béla Általános Iskola Az alkalmassági vizsgára a jelentkezők vigyenek magukkal testnevelés- vagy sportfelszerelést!

U14 CSAPATUNK HIBÁTLANUL FŐTÁBLÁZOTT

U14 fiú országos első fordulót rendeztünk a Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnokban. Az első napon fölényesen győztük le a Vásárhelyi Kosársulit és az ELITE Basket Törökbálint csapatát. Ugyanezt tette a Debreceni Kosárlabda Akadémia is, így nagy csatára volt kilátás ellenük. Az első negyedben megleptük a hajdúságiakat és saját fegyverükkel, a gyors indításokkal szereztünk előnyt. A második félidőben leckét adtunk ellenfelünknek harcosságból, keménységből és főleg védekezésből. A fiúk hatalmasat küzdöttek és népes szurkoló táborunknak köszönhetően legyőztük a debrecenieket. Bella Marci lázasan is vállalta a játékot, 30 pontjával és gyilkos tripláival fontos láncszem volt. Mellette mindenki kivette a részét. Így megnyertük az "E" jelű csoportot. A fiúk előtt le a kalappal, mert amit dolgoztak ezért az eredményért az büszkévé teheti őket. Reméljük ez csak az első lépés volt az álmainkhoz.

Eredmények:

Zsíros Akadémia Kőbánya - ELITE Basket Törökbálint 108-42 (28-12; 37-14; 27-7; 16-9)

Ld: Faragó 20; Csaba 16; Semmelweis 16/3; Fekete 13; Kolok 10

Zsíros Akadémia Kőbánya - Vásárhelyi KS 98-46 (30-9; 28-18; 13-6; 27-13)

Ld: Bella 20; Semmelweis 18; Fekete 13; Faragó 12; Csaba 10

Zsíros Akadémia Kőbánya - Debreceni KA DSI 67-56 (20-11; 15-18; 17-10; 15-17)

Ld: Bella 30/9; Faragó 18.

A győztesek: Tiborcz Péter; Pafféri Bálint; Bella Márton; Semmelweis Dániel; Csaba Bálint; Kolok Balázs; Simkó Attila; Szük Zsombor; Nagy Balázs; Faragó Zsombor; Pápai Benedek; Szidor Bálint; Fekete Bálint. Edzők Tápai Zsolt és Kecskés István.

Statisztikák és videófelvételek it. >>

 

ELŐADÁS

2015. január 14-én 17:30 órakor az U11-15 korosztály védekezési szabályaival kapcsolatban a Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnokban (Budapest, X. Kada utca 27-29.) előadást tartunk. Várunk minden játékvezetőt és korosztályos edzőt.

 

A KECSKEMÉT ÉS A BAKÁTS A KUPAGYŐZTES

December 22-én megrendezésre került a II. Zsíros Tibor Kupa két kategóriában. Az általános iskolások versenyében a Bakáts Téri Ének-zene Általános Iskola lett a kupagyőztes, mögötte a Pannónia, a Szt.László és a Kada végzett. A klubkategóriában a Kecskeméti Mercédesz Kosárlabda Akadémia hódította el a trófeát, megelőzve a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémiát, a Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémiát és a Szolnoki Sportcentrum csapatait. A gólkirályok Vörös Franciska (Szt. László) és Szőllősi Máté (Kecskemét KA) lettek. A torna ideje alatt megnyílt állandó kiállításunk, mely Zsíros Tibor pályafutásának ereklyéit mutatja be.

 

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Kedves Szülők, Szurkolók, Támogatók!

Az idei esztendőben nehézséget okozott a TAO támogatások összegyűjtése, ezért is fordultunk Önökhöz weblapunkon keresztül.

Engedjék meg, hogy megköszönjem mindazoknak, akik társasága méltónak találta a társasági adón keresztüli támogatást, segítve ezzel egyesületünk működését, a gyerekek sportolási lehetőségének biztosítását.

A Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémia különösen büszke azokra a szülőkre, akik a felhívás után azonnal jelentkeztek a támogatási lehetőség felajánlásával. Bár szívesen tenném, de nem sorolhatom fel ezeket a társaságokat, hiszen a jogszabály tiltja.

Sajnos nem sikerült maradéktalanul teljesíteni a tervezett összeget, ezért a TAO törvény jövő évi változásait kihasználva szükség lesz még ezekre a forrásokra a biztonságos működéshez.

Abban a reményben kívánok Önöknek Áldott Karácsonyi Ünnepet és sikeres Új Esztendőt, hogy a következő évben is segítik gyerekeinket adójuk felhasználásával mind a TAO, mind pedig az SZJA 1%-a tekintetében.

Hajdu Péter, elnök

 

ELŐKÉSZÍTŐ FOGLALKOZÁSOK

Szeretettel várunk minden 2004 és 2008 között született leányt és fiút előkészítő foglalkozásainkon. Az edzések lányoknak hétfőn, szerdán és pénteken vannak a Zrínyi Miklós Gimnáziumban és a Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnokban, fiúknak hétfőn, kedden és csütörtökön 17 órától vannak a Szent László Gimnáziumban (1102 Budapest, Kőrösi Cs. Sándor út 28.). Érdeklődni lehet a helyszínen, illetve Hajdu Péter edzőnél (30/961-4881). Természetesen az idősebbeket is szívesen látjuk, ők tájékozódhatnak az EDZÉSEK menüpontban, korosztályuk szerint (edzők elérhetőségei az "EDZŐINK, VEZETŐINK" menüpontban).

 

ZSÍROS TIBOR KIÁLLÍTÁS

Karácsony előtt (december 21-22 magasságában) kerül sor Kőbányán a II. Zsíros Tibor Kosárlabda Kupa versenyre, melyen négy egyesületi és négy iskolai csapat vesz részt két helyszínen. Ebből az alkalomból szeretnénk a Kada utcai Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnokban felavatni azt a gyűjteményt, mely Zsizsi bácsi relikviáiból és emléktárgyaiból áll össze. Kérünk mindenkit, hogy amennyiben részt kíván venni ezen az eseményen, azt a hpeter1954@gmail.com e-mail címen jelezze, hogy a pontos időpontról értesíteni tudjuk. Kérjük azt is, hogy aki néhány szóval méltatni szeretné Zsíros Tibor pályafutását, vagy bármit, ami Vele kapcsolatos, jelezze, hogy a kiállítás avatóján elmondhassa. Elsősorban persze a kortársakra, illetve a MÁVAG-os játékosokra, tanítványokra gondoltunk.

 

MEGJELENT AZ IDEI DARÁZS-FÜZET!

A bajnoki év eltelte után szokásosan közzé tesszük kiadványunkat, mely a 2013/2014-es bajnoki év statisztikáit tartalmazza néhány képpel tarkítva és amely tükre annak a munkának, amelyet az év során végeztek a "kaptárlakók". Minden játékosunk kézbe kaphatja majd, illetve letölthető innen. >>

 

JUNIORJAINK A LEGJOBB 16 KÖZÖTT

Hétvégén a Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnokban rendezték a fiú Országos Junior Bajnokság selejtezőjét a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia/B, a Nyírsuli Kosárakadémia, a Soproni Tigrisek,a Vasas Akadémia és a Zsíros Akadémia Kőbánya részvételével. Varga István tanítványai végül 3 győzelemmel és 1 vereséggel a csoport 2. helyén végeztek, ezzel a kiemelt bajnokság főtáblájára jutottak! GRATULÁLUNK! Részletek itt. >>

 

KUPAGYŐZELEM ÉS EZÜSTÉREM A DARÁZS KUPÁN!

Akadémiánk szeptember 6-7. között felkészülési tornát rendezett az U12 és U14 fiú korosztály részére. Mindkét korosztályban a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia, a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia és a Szolnoki Sportiskola volt a vendégünk. U14 csapatunk két győzelemmel és egy vereséggel az ezüstérmet szerezte meg, a csapat legjobbja Faragó Zsombor lett. A részletek itt. >> U12 csapatunk megnyerte a kupát, a csapat legjobbjának Keszthelyi Boldizsárt választották. A részletek itt. >>

Képek itt. >>

 

JUNIOR FIÚ CSAPATUNK FELKÉSZÜLÉSI TORNÁT NYERT

Közel 20 év elteltével ismét rangos kosárlabda tornának adott otthont a Tungsram Csarnok. A nemzetközi tornán junior fiú csapatunk megnyerte a kupát, kadett csapatunk 4. lett. Szőke Olivér az All-Star csapat tagja lett. A részletek itt. >>

 

DARÁZS KUPA LEÁNY JUNIOR NEMZETKÖZI TORNA

Akadémiánk augusztus 29. és 31. között nemzetközi tornát rendezett junior leány (U19( korosztályban. A résztvevők csapatok a cseh SBS Ostrava, a szlovák BK Levice, valamint a Százhalombattai KE és a Zsíros Akadémia Kőbánya. Eredmények, részletek itt. >>

Képek itt. >>

 

FELAVATTUK A ZSÍROS TIBOR KOSÁRLABDA CSARNOKOT

Augusztus 29-én eljött a várva várt nap: felavathattuk a Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnokot. A megnyitón jelen volt és beszédet mondott dr. György István kormánymegbízott, Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere, Révész Máriusz országgyűlési képviselő, Hajdu Péter elnök, Farkas Sándor, a magyar női kosárlabda válogatott szövetségi kapitánya és Hanczné Szmilkó Katalin, a Kada Mihály Általános Iskola igazgatója. "Példa értékű összefogás eredménye ez a létesítmény, hiszen minden résztvevő vállvetve dolgozott azért, hogy ma itt állhassunk. " - mondta beszédében Hajdu Péter elnök. A beszédek és a szalag átvágása után Várkonyi Attila műsorvezetésével és aktív részvételével kosarasaink a magyar női válogatottal karöltve egy bemutató mérkőzést játszottak. Ezt freestyle bemutató, a Hársfa SC mérkőzése és a Kada Mihály Általános Iskola tanulóinak produkciói követték. Az esemény Kovács Róbert polgármester pohárköszöntőjével és tortavágással ért véget.

HAJDU PÉTER ELNÖK BESZÉDE ITT >>

KÉPEK ITT >>

MAGYAR NEMZET CIKK ITT >>

TELESPORT TUDÓSÍTÁS ITT (4:11-TŐL) >>

10kerkult CIKK

HÍRTV - Beszélgetés Hajdu Péter elnökkel a Zsíros Tibor Csarnokkal kapcsolatban

BATTA KUPA LEÁNY SERDÜLŐ TORNA - 2. LETT A CSAPAT

Serdülő leány csapatunk 2. helyezést ért el a százhalombattai nemzetközi tornán. A torna All-Star ötösébe Szabados Nóra került be, a csapat legjobbjának Fejes Hannát választották. GRATULÁLUNK! A részletek itt. >>

 

EDZŐTÁBOR 2014

Szinte minden csapatunk augusztus 4-én kezd és jelen állás szerint a Szent László Gimnáziumban az alábbi beosztás szerint (a beosztás augusztus 4-től érvényes!!!). Az U16 és U18-as fiú csapataink már július 28-án kezdenek, Tatár István leányai pedig 30-án. Utóbbi csapataink előtte értesítve lesznek, hogy hol és mikor lesz az első mozgás.

ÉRDEMES AZ EDZŐTÁBOR ELŐTT KÖZVETLENÜL IDE TEKINTENI, MERT ELŐFORDULHAT VÁLTOZÁS!!!

EDZÉSREND - 2014. AUGUSZTUS 4-8., Szent László Gimnázium

NAGYÍTÁSHOZ KLIKK A KÉPRE

 

ÍGY ÁLL A CSARNOKÉPÍTÉS - UTOLSÓ BEJELENTKEZÉS

 
 

ARCHÍV HÍREK 2020/2021

ARCHÍV HÍREK 2019/2020

ARCHÍV HÍREK 2018/2019

ARCHÍV HÍREK 2017/2018

ARCHÍV HÍREK 2016/2017

ARCHÍV HÍREK 2015/2016

ARCHÍV HÍREK 2014/2015

ARCHÍV HÍREK 2013/2014

ARCHÍV HÍREK 2012/2013

ARCHÍV HÍREK 2011/2012

ARCHÍV HÍREK 2010/2011

ARCHÍV HÍREK 2009/2010

ARCHÍV HÍREK 2008/2009

ARCHÍV HÍREK 2007/2008

ARCHÍV HÍREK 2006/2007

ARCHÍV HÍREK 2005/2006

ARCHÍV HÍREK 2004/2005