ARCHÍV HÍREK 2005/2006

 
 
 

Közös csapataink Spanyolországban jártak

A Budapesti Sólymok csapatai Lloret de Mar-ban vettek részt egy nemzetközi tornán, ahol spanyol, olasz, izlandi, svéd és bosnyák csapatok vettek részt. Az 1988/89-es születésűek kategóriájában A és B csapatunk játszotta a döntőt, az 1990/91-es kategóriában a harmadik helyet szereztük meg.

Hatodik a gyermek fiú csapat

Az Országos gyermek Bajnokság fiú döntőjében Borkúty László tanítványai a 6. helyet szerezték meg Kecskeméten.

Négyből három!

A Kőbányai Darazsak fiú csapatai minden eddiginél jobban szerepeltek a Budapest-bajnokságban. A négy fő korosztályból (gyermek A, serdülő, kadett, junior) a budapesti A bajnokságokban három bajnoki cím született. A gyermek és a junior csapat már korábban megnyerte a bajnokságot, legutóbb pedig az országos bajnok kadett csapatunk a budapesti bajnoki címét is megvédte.

Megvédték!

Az Országos kadett Bajnokság fiú döntőjében csapatunk egy pillanatra sem engedte ki a kezéből az irányítást és magabiztosan győzött, ezzel megvédte a 2004-ben szerzett korosztályos bajnoki címét.

Aranycsapat

ARANYCSAPAT

Álló sor (balról): ifj. Hajdu Péter (edző); Lepsényi Ádám; Katona Dániel; Balogh Krsiztián (csapatkapitány); Takács Norbert; Metzger Balázs; Kiszely Dávid

Guggoló sor (balról): Vadász Róbert; Cserép Norbert; Illés Károly; Horváth Dániel; Cserép Antal; Székely Gábor

Lepsényi Ádám a Nemzeti Sportban

A Nemzeti Sport április 25-i számában cikket közöl Lepsényi Ádámmal, egyesületünk kadett játékosával. A cikk megtekinthető itt.>>

A húsvéti szünetben Léván jártunk

Április 13-16 között az országos döntőbe jutott fiú csapataink és kadett leány csapatunk Léván játszott felkészülési mérkőzéseket. A KADETT FIÚ CSAPAT mérkőzései a Léva Kupa keretein belül zajlottak, amelyen olyan csapatok vettek részt, mint a szlovák 90-es és 91-es nemzeti válogatott, az Inter Bratislava, a BLF-Palota és a helyi SBK Junior Levice. A mérkőzésekről fotók is készültek Katona László jóvoltából, melyeket a fotóalbumban találhatnak meg.

gyermek csapatunk is a legjobb nyolcban!

Április 7-8 között hazai pályán vívta ki az országos döntőbe jutást a Darazsak gyermek fiú csapata. A mérkőzésekről fotók is készültek Katona László jóvoltából, melyeket a fotóalbumban találhatnak meg.

kadett csapatunk veretlenül az országos döntőben!

Az Országos kadett Bajnokság elődöntőjének negyedik fordulójában kadett csapatunk két fölényes győzelemmel folytatta szereplését hazai pályán az Albacomp és Kaposvár csapataival szemben és ezzel veretlenül végzett a csoport élén. Az országos döntő 11-14. között kerül megrendezésre.

gyermek csapatunk a középdöntőben

A hátralevő mérkőzéstől függetlenül a fiú gyermek csapat megnyerte a budapesti alapszakaszt és selejtező nélkül az országos bajnokság középdöntőjébe jutott!

Nem sikerült!

Az Országos Junior bajnokság középdöntőjében három rendkívül erős egyesülettel szemben maradt alul a darazsak junior csapata, így nem jutottak be a legjobb 8 közé.

Léván járt a Kőbányai Darazsak

A két ünnep között csapataink Szlovákiában jártak és játszottak felkészülési mérkőzéseket Léván.

kadett csapatunk a legjobb 8 között

December 10-11 között került megrendezésre az Országos kadett Bajnokság középdöntője, ahol kadett csapatunk három nagyon sima győzelemmel masírozott be a legjobb nyolc közé, ahol az Albacomp, a Kaposvár és az UNIVER-Kecskemét lesznek az ellenfelek.

KÖZGYŰLÉS!

2005. december 12-én, 16 órakor tartja egyesületünk idei küldöttközgyűlését a Zrínyi Miklós Gimnázium tornacsarnokában.

kadett csapatunk NB II-es győzelemmel hangolt a középdöntőre!

Végre megszerezte első győzelmét kadett csapatunk az NB II.-ben. Reméljük a jó folytatás sem marad el, hiszen a hétvégén országos középdöntőn vesznek részt, ahol az elődöntőbe, avagy a legjobb nyolc csapat közé jutás a tét. A középdöntő hazai parketten lesz december 10-11-én.

Juniorjaink a 8 közé jutásért játszhatnak

A selejtezőkkel folytatódott az Országos Junior Bajnokság, ahol a legjobb 16 csapat közé jutás volt a tét. Juniorjaink a II. csoport 2. helyén végeztek, ezzel továbbjutottak.

Alapszakasz-győztes a kadett csapat

kadett csapatunk 6 győzelemmel, veretlenül lett alapszakasz-győztes az országos bajnokság budapesti versenyében. A csapat selejtező nélkül a középdöntőbe jutott, amely december 10-11-én lesz.

Legidősebbjeink NB I-es ellenfelet kaptak a Magyar Kupában

Mondhatjuk: ilyen még nem volt! Október 11-én, kedden este egy NB I-es csapat látogat a Zrínyi Gimnázium épületében működő Darázsfészekbe. Köszönhető ez annak, hogy csapatunk az összes NB II-es ellenfelét legyőzve a 4. fordulóig menetelt a Magyar Kupában, ahol a Budafok csapatával találkozik, akik az NB I B keleti csoportjában vitézkednek, ahol jelenleg a 3. helyen állnak.

A juniorok továbbmentek

Junior csapatunk az országos junior előselejtezőn két győzelem és egy vereség után a 2. helyen jutott tovább a selejtezőbe.

Itthon maradt a Darázs Kupa!

kadett csapatunk meggyőző fölénnyel itthon tartotta a Darázs-Kupát.

Gyermek csapatunk Nagykőrösön járt

A Darazsak gyermek csapata a II. Demény Kupán vett részt a hétvégén, ahol a 3. helyet szerezték meg. A csapat legjobbja Regős Ádám lett.

A felkészülési tornákkal megkezdődik a 2005/2006-os szezon

Szeptember első hétvégéjén a BLF-Palota, a Bp. Honvéd, a KDSE és a BKSZ közötti megállapodás alapján három fiú utánpótlás torna kerül megrendezésre. Serdülő korosztályban a Palota Kupa, kadett korosztályban a Darázs Kupa, junior korosztályban pedig a Honvéd Kupa.

 

ARCHÍV HÍREK 2020/2021

ARCHÍV HÍREK 2019/2020

ARCHÍV HÍREK 2018/2019

ARCHÍV HÍREK 2017/2018

ARCHÍV HÍREK 2016/2017

ARCHÍV HÍREK 2015/2016

ARCHÍV HÍREK 2014/2015

ARCHÍV HÍREK 2013/2014

ARCHÍV HÍREK 2012/2013

ARCHÍV HÍREK 2011/2012

ARCHÍV HÍREK 2010/2011

ARCHÍV HÍREK 2009/2010

ARCHÍV HÍREK 2008/2009

ARCHÍV HÍREK 2007/2008

ARCHÍV HÍREK 2006/2007

ARCHÍV HÍREK 2005/2006

ARCHÍV HÍREK 2004/2005