ARCHÍV HÍREK 2007/2008

 
 
 

Kiestek a serdülő fiúk is

Csapatunk a hazai 6 pontos vereség után Pécsen is kikapott, így nem jutott az országos döntőbe.

 

Gyermek leány és fiú serdülő középdöntő

Mindkét csapatunk 3. helyen végzett csoportjában, de míg ez a fiúknál továbbjutást eredményezett, a lányok sajnos ezzel kiestek az országos versenyből. Kislányaink Debrecenben szerepeltek és tisztességesen helyt álltak, sőt a torna legjobb játékosának Weber Fruzsit választották, Keszthelyi Nóra pedig bekerült a torna legjobb ötösébe.A serdülő fiúk Sopronban vendégszerepektek, ahol az első három hely valamelyikén kellett végezni ahhoz, hogy a csapat továbbjusso. Ez nagy nehezen sikerült, köszönhetően az Albacomp elleni 1 pontos győzelemnek, melyből Horváth Szabolcs 27 ponttal vette ki a részét.

 

A legkisebbeknek sem sikerült

Egy színvonalas középdöntőben, remek ellenfelek ellen, kitartó küzdelemben maradt alul csapatunk a hazai rendezésű középdöntőben. Csapatunk az első napi "gyenge" szereplése után, pénteken hatalmas küzdelmek és remek kosárlabdázás közepedte maradt alul két szimpatikus kosárlabdát játszó ellenféllel szemben. Csapatunknak még 2 forduló van hátra a Budapest Bajnokságból, ahol maximális teljesítményre lesz szükség a jelenlegi helyezés megtartásához. Gratulálunk a Legfiatalabbaknak.

 

Középdöntőben a serdülők

A hétvégi kőbányai országos selejtezőn serdülő csapatunk csoportgyőztesként a legjobb 16 közé jutott, miután 2 győzelemmel és egy hosszabbításos vereséggel zárta a tornát. GRATULÁLUNK!

 

Kiestek a juniorok! :(

Sajnos nem sikerült 1990-es csapatunknak zsinórban ötödször is az országos döntőbe jutás, mivel az Albacomp gárdája a két mérkőzés alapján jobbnak bizonyult. A nagyon izgalmas és fordulatos, telt házas visszavágón nem sikerült ledolgozni a 9 pontos hátrányt, így végül a székesfehérvári csapat jutott be a legjobb 8 közé.Köszönjük szurkolóinknak a biztatást, fantasztikus hangulatot teremtettek az "arénában", rajtuk nem múlott.Sajnáljuk, hogy ennek a korosztálynak nem sikerült szépen búcsúzni az országos hadszintérről, de az utóbbi években elért két országos bajnoki cím, egy ezüst- és egy bronzérem, valamint egy negyedik hely így is elismerésre méltó.Szép volt fiúk!

 

Országos versenyek

Négy csapatunk is érdekelt az országos versenyek jelenlegi szakaszában. Serdülő fiú csapatunk a budapesti alapszakaszban 3. helyen végzett és országos selejtezőt játszhat a legjobb 16 közé jutásért. Ellenfeleik hazai környezetben a Baja, az Eger és a Sopron lesznek. gyermek leány csapatunk Budapest 4. helyén jutott az országos középdöntőbe, amely április 5-6 között lesz.Gyermek fiú csapatunk a budapesti alapszakasz 5. helyén végzett. A középdöntőben a Paks, Győr és Dombóvár legjobbjai ellen fog megküzdeni március  20-21-én a Zrínyiben.Juniorjaink az utolsó elődöntő tornán végre jól szerepeltek és végül a 3. helyen végeztek csoportjukban. Az országos döntőben jutásért az Albacomppal fognak megmérkőzni egy oda-visszavágó mérkőzésen. Az első mérkőzés március 4-én lesz Székesfehérváron (Alba Régia csarnok), a visszavágó pedig március 7-én 17:30-kor a Zrínyiben.

 

Fantasztikus tornagyőzelem

Ha Cseh László nem úszott volna világcsúcsokat az Európa-bajnokságon, most erről az eredményről beszélne Kőbánya minden sportszerető lakója :). Junior csapatunk ugyanis tornagyőztesként jutott az országos bajnokság középdöntőjéből a legjobb 8 csapat közé, ahol a tavalyihoz hasonlóan kellene kivívnia a döntőbe jutást.

 

Alapszakasz másodikok a juniorok!

Bár az utolsó meccsen alapos verést kaptunk egy tét nélküli mérkőzésen az exdarázs Takács Norbert vezette MAFC Kosársuli csapatától, de így is óriási sikerként könyvelhető el, hogy az alapszakaszban juniorjaink a második helyen, egyenes ágon jutottak be az ország legjobb 16 csapata közé.A junior csapat eredményeinél megtalálható az alapszakasz összesített statisztikája (summa, átlagok).

 

Tornagyőzelem!

Az őszi szünetben junior csapatunk a 10 éves születésnapját ünneplő Kiss Lenke Kosársuli tornáján vett részt, ahol a KLKS mellett a horvát KK Uskok és a szerb KK Topola volt az ellenfél. A rendező csapatot nagy küzdelemben 1 ponttal verték a Darazsak, ezután a horvát gárda skalpját gyűjtötték be magabiztos játékkal. A szerb csapat ellen is jól kezdtek juniorjaink (több, mint 20 pont is volt a két csapat között), de a végén egy izgalmas végjátékban szerezték meg a győzelmet és ezzel a trófeát. A torna legponterősebb játékosa Dani Zoltán lett, de a 2. is egy "Darázs": Balogh Krisztián. Kettejük között 3 pont volt a különbség.

 

Kupagyőztes

 

KLKS Kupa közös fotó

 

Országos junior bajnokság, budapesti alapszakasz

Junior csapatunk nagy meglepetésre az élen végzett csoportjában, melyben három országos döntőre is esélyes csapat szerepelt. A rájátszásban akár a legmerészebb tervek is valóra válhatnak: az első két helyezés valamelyikének megszerzése és ezzel egyenes ágon a legjobb 16 közé jutás.Csapatunk néhány mérkőzéséről fotók is készültek, köszönet Katona Lászlónak. A képek - folyamatosan frissítve - a KÉPTÁR, VIDEÓTÁR-ban találhatók meg.

 

Honvéd Kupa junior fiú torna

Csapatunk 2 győzelemmel és egy vereséggel a 2. helyen végzett.

 

Edzőtábor Balatonbogláron

Edzőtábor Balatonbogláron

 
 

ARCHÍV HÍREK 2020/2021

ARCHÍV HÍREK 2019/2020

ARCHÍV HÍREK 2018/2019

ARCHÍV HÍREK 2017/2018

ARCHÍV HÍREK 2016/2017

ARCHÍV HÍREK 2015/2016

ARCHÍV HÍREK 2014/2015

ARCHÍV HÍREK 2013/2014

ARCHÍV HÍREK 2012/2013

ARCHÍV HÍREK 2011/2012

ARCHÍV HÍREK 2010/2011

ARCHÍV HÍREK 2009/2010

ARCHÍV HÍREK 2008/2009

ARCHÍV HÍREK 2007/2008

ARCHÍV HÍREK 2006/2007

ARCHÍV HÍREK 2005/2006

ARCHÍV HÍREK 2004/2005